Den 5:e pusselbiten i mitt yogaliv/yogautbud: Yoga Nidra!

posted in: Nyheter | 0

Så mycket i Yogavärlden finns för att hjälpa oss att släppa på spänningar, oro, stress, stelhet och bli starkare, lugnare, smidigare, och mer i kontakt med våra innersta själv! Och allt detta oavsett vad vi har för förutsättningar och tidigare erfarenheter.


Nyligen fick jag hem ett nytt diplom – i Sensing Rest. I den underbara utbildningen har vi fått lära oss hur vi guidar ned i djupavslappning = yogisk sömn = yoga nidra.

Och varför Yoga Nidra?

Jo för att det kan förbättra din sömn, minska din stress, ge dig återhämtning, förbättra ditt minne och till och med hjälpa dig att programmera om negativa tankar och dogmer som du fått med dig i livet! OCH för att det är otroligt avslappnande och skönt!


I Sensing Rest har vi bland annat gått igenom vad som händer när vi växlar ned i våra olika hjärnvågor, hur de påverkar våra tankar, vad vi kan behöva göra innan vi kan landa och njuta av en Nidra – och varför. Så jag känner mig rustad för att dela med mig av detta underbara verktyg!
Inom kort kommer några omgångar med Yoga Nidra i små grupper erbjudas här på Nya banor, och sedan även online! Här finns allt på plats för att bara komma och få bli guidad ned i en avslappnande Yoga Nidra: mjuka sköna ullmattor, bolster och filtar.

TA ett djupt andetag och släpp ned dina axlar och häng på för att skapa ett lugnare 2024!