Kurser i Medveten andning

Nästa datum lördag 7/9 24!

Kan du andas? Ja förmodligen. Men andas du dina dagliga 20 000-25 000 andetag på ett sätt som ökar din hälsa och energi…?

Vi är ofta helt omedveten om vårt andningsmönster och många av oss överandas utan att ha en aning om det, och det skapar många problem för kroppen. 

Om du vill lära dig att förbättra din andning, orka mer, minska din stress och öka din energi, sova bättre och minska muskelspänningar, få starkare magmuskler, ha lättare att utöva meditation och mindfulness – ja då är denna kursen för dig!

När?

Lördag 7/9 2024 kl. 13.00-16.00

Hur?

Under ca tre timmar lär du dig  bland annat att andas lugnt och rytmisk med Diafragman – vår viktigaste andningsmuskel. Till hjälp har vi den lilla andningstränaren Relaxatorn.

Den får du med dig hem för den ingår i kursavgiften som är 740 kr. Om du redan har en Relaxator så är priset 400 kr. Gäller även dig som vill komma och repetera från grunden.

Under dessa tre timmar varvas fakta om andning med enkla och effektiva övningar, som på ett tydligt sätt visar dig hur du påverkas av din andning.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@nyabanor.se  Uppge: namn, adress, telefonnr. Eller anmäl dig eller på telefon 070 490 72 52. Du får en faktura på mail.

Tidigare omdömen:

”Kursen blev en riktig ”aha” upplevelse. Något så självklart som att andas visade sig kunna finslipas rejält. Bra blandning av teori och praktik samt Evas kunnande och entusiastiska framförande gjorde kursen underhållande och minnesvärd. Jag mår idag bättre och orkar mer. Tack!” / Stefan

”Har precis varit hos Eva Svinghammar på andningskurs som var superbra! Den borde ALLA gå som är måna om sin hälsa, och de som inte är det borde göra det för att skapa ett nytänk om sin hälsa”. /Anna-Karin Lönngren Grafford

”Hej Eva! Tack för en jättebra och trevlig kurs i lördags. Hade faktiskt ingen aning om att andningen påverkar så mycket! Att man kan få koldioxidbrist har jag aldrig hört talas om!! Ska förmedla detta till mina kunder, detta är en kurs alla skulle behöva gå.” /Nina Moltzau Massageterapeut och medicinsk fotvårdsterapeut.